Boeken lenen is hip! En met de Nationale Bibliotheekpas kan het overal!

Met elkaar delen en van elkaar lenen is helemaal van deze tijd. Bekijk jij films en series op Netflix, ga je op vakantie in een Airbnb-appartement, neem je een taxi via Uber, dan lees je je boeken natuurlijk uit de Bibliotheek. En dat wordt met de Nationale Bibliotheekpas helemaal top!

Naast het goede gevoel dat je iets gebruikt en het daarna weer teruggeeft, is de Bibliotheek tegenwoordig echt ‘the place to be’. En niet alleen voor al die prachtige boeken die je kunt lenen. Maar wat dacht je van de fijne studie- of werkplekken? Waar je je (met gratis Wifi) kan afsluiten voor alle verleidingen thuis. Eindelijk die echte focus...

Wat de bibliotheken van Nederland nu voor je hebben bedacht is dit: door één keer een lidmaatschap af te sluiten, bij de Bibliotheek in je woonplaats, kun je vanaf vandaag terecht in alle bibliotheken van Nederland. Dus of je nu werkt of studeert in een andere plaats dan je woonplaats, de Bibliotheek ter plekke staat altijd voor je open. Je kunt ook daar je lievelingsboeken lenen!

Deelnemende bibliotheken

Zoek jouw vestiging